Potřeboval bych poradit,ohledně správné výšky LHM v nádržce.Kontrolní plovák se ani nehne.je nějaká jiná rada,jak určit hladinu bez plováku.třeba jako kolik cm od horného okraje ????Jak se onen plovák vyndá nebo zkoukne,jestli není zaseklý.
Díky
Potřeboval bych poradit,ohledně správné výšky LHM v nádržce.Kontrolní plovák se ani nehne.je nějaká jiná rada,jak určit hladinu bez plováku.třeba jako kolik cm od horného okraje ????Jak se onen plovák vyndá nebo zkoukne,jestli není zaseklý.
Díky
Hoj, nevím jak jinak zjistit jak je na tom hladina když není funkční plovák... musel by to někdo dolík a změřit kolik od vršku k hladině. Pokud ti nikdo nějak jinak neporadí, tak to zkusím zejtra zkouknout. Jen mě tak napadlo, že ten plovák je určitě jen seklej, tak co vyndat nádržku a podívat se na něj? Buď LHM někam přelij a pak zpět nebop dej rovnou novou... taky mě to teď čeká po proplachu
Hoj, nevím jak jinak zjistit jak je na tom hladina když není funkční plovák... musel by to někdo dolík a změřit kolik od vršku k hladině. Pokud ti nikdo nějak jinak neporadí, tak to zkusím zejtra zkouknout. Jen mě tak napadlo, že ten plovák je určitě jen seklej, tak co vyndat nádržku a podívat se na něj? Buď LHM někam přelij a pak zpět nebop dej rovnou novou... taky mě to teď čeká po proplachu :)
Jediné, co ti hrozí když bys toho dal moc je, že přeteče nádržka. Takže vypusť pérování dolů, vypusť klíčem č. 12 centrál a nalij přiměřeně LHM.
Jediné, co ti hrozí když bys toho dal moc je, že přeteče nádržka. Takže vypusť pérování dolů, vypusť klíčem č. 12 centrál a nalij přiměřeně LHM.
neukazuje ti to preto lebo tam mas vela LHM
tz ked mas trochu viac LHM tak aj v najvyssiej polohe sa ti plavak neznizi
skus trocha vytiahnut LHMky a uvydis ovsem ak vsetko je v poriadku!
neukazuje ti to preto lebo tam mas vela LHM
tz ked mas trochu viac LHM tak aj v najvyssiej polohe sa ti plavak neznizi
skus trocha vytiahnut LHMky a uvydis ovsem ak vsetko je v poriadku!
pokial ti nesvietia kontrolky ani v najvyssej polohe, mas dost lhm-ky. mne plavak zozaciatku neukazoval, ale po case sa umudril
pokial ti nesvietia kontrolky ani v najvyssej polohe, mas dost lhm-ky. mne plavak zozaciatku neukazoval, ale po case sa umudril
Akurát včera som čistil nádobku, takže odpoj konektory, chyť ten sklenený klobúčik a súčasne ťahaj rovno hore a otáčaj doprava doľava, je tam iba nasunutý, iba v hornej fáze ho treba natočiť do tých drážiek ale to už uvidíš, iba pre kontrolu dúfam že máš páčku prepnutú do najvyššej polohy, vtedy sa meria hladina LHM?
Akurát včera som čistil nádobku, takže odpoj konektory, chyť ten sklenený klobúčik a súčasne ťahaj rovno hore a otáčaj doprava doľava, je tam iba nasunutý, iba v hornej fáze ho treba natočiť do tých drážiek ale to už uvidíš, iba pre kontrolu dúfam že máš páčku prepnutú do najvyššej polohy, vtedy sa meria hladina LHM?
Není tam jen nasunutý, měl by být i zajištěný pootočením. Takže odpojit dráty, pootočit do strany a pak vytáhnout nahoru...
Není tam jen nasunutý, měl by být i zajištěný pootočením. Takže odpojit dráty, pootočit do strany a pak vytáhnout nahoru... ;)
Tak jsem to rozebral a plovák funguje.Vyčistil jsem i sítko.Když jsem to dal dohromady,plovákvyskočil zas nahoru.Odsál jsem půl litru a plovák ještě neklesá.Budu odsávat dál ajsem zvědave,kolik má bt správná hkadina.Že bych tam měl té kapaliny až tolik ???Odhaduju,že vysaju ještě tak půl litr.
Tak jsem to rozebral a plovák funguje.Vyčistil jsem i sítko.Když jsem to dal dohromady,plovákvyskočil zas nahoru.Odsál jsem půl litru a plovák ještě neklesá.Budu odsávat dál ajsem zvědave,kolik má bt správná hkadina.Že bych tam měl té kapaliny až tolik ???Odhaduju,že vysaju ještě tak půl litr.