Zdarec.Tak jsem tu listoval a nenašel tohle téma.Mám trochu prohnilou podlahu v kufru a touhle cestou se chci zeptat,jestli někdo neví kde se dá sehnat nová podlaha do kufru nabo jí někdo něudělá za slušnej peníz.Než ji opravot po kusech radši byh ji už vyměnil.Dík za rady.
Zdarec.Tak jsem tu listoval a nenašel tohle téma.Mám trochu prohnilou podlahu v kufru a touhle cestou se chci zeptat,jestli někdo neví kde se dá sehnat nová podlaha do kufru nabo jí někdo něudělá za slušnej peníz.Než ji opravot po kusech radši byh ji už vyměnil.Dík za rady.
Nová podlaha sa zohnať nedá ,môžeš kúpiť tú časť z iného auta a nechať ju tam prevariť, môžeš preplátovať pôvodnú podlahu , môžeš vymeniť a preplátovať len poškodené časti..ale ak máš len hrdzu na falcoch a záhyboch tak vyrež navar nalakuj ...máš pokoj na furt
Nová podlaha sa zohnať nedá ,môžeš kúpiť tú časť z iného auta a nechať ju tam prevariť, môžeš preplátovať pôvodnú podlahu , môžeš vymeniť a preplátovať len poškodené časti..ale ak máš len hrdzu na falcoch a záhyboch tak vyrež navar nalakuj ...máš pokoj na furt :D
Jen přeplátování bez vyříznutí původního zkorodovaného místa , jak zaznělo nahoře , určitě ne, je to jen další zdroj koroze. Ale to určitě víš a to Tvůj problém neřeší.
Jen přeplátování bez vyříznutí původního zkorodovaného místa , jak zaznělo nahoře , určitě ne, je to jen další zdroj koroze. Ale to určitě víš a to Tvůj problém neřeší.
Jj.Bohužel podlaha je skrz na skrz prohnilá.Mno rozhodl sem se tedy že seženu jinou podlahu a převařím ji.Dík za rady.
Jj.Bohužel podlaha je skrz na skrz prohnilá.Mno rozhodl sem se tedy že seženu jinou podlahu a převařím ji.Dík za rady.
kvoli podlahe v kufri by som urcite nemenil kastli ... sikovny buchplech to spravi tak ze to ani nespoznas
kvoli podlahe v kufri by som urcite nemenil kastli ... sikovny buchplech to spravi tak ze to ani nespoznas :)