mohl by mi nekdo prosim poradit?dnes mi zacal můj 16v při nastartovanem motoru padat a dofukovat,tak jsem hledal čim to je a našel jsem,že hodně teče hydraulika z tlumiče tim otvorem nahoře u koule a ještě víc dole u kola kolem tý plastový harmoniky.Co se s tim dá dělat?A čim by to mohlo být?Popř.kde se dá koupit novej?Předem díky.
mohl by mi nekdo prosim poradit?dnes mi zacal můj 16v při nastartovanem motoru padat a dofukovat,tak jsem hledal čim to je a našel jsem,že hodně teče hydraulika z tlumiče tim otvorem nahoře u koule a ještě víc dole u kola kolem tý plastový harmoniky.Co se s tim dá dělat?A čim by to mohlo být?Popř.kde se dá koupit novej?Předem díky.
Sraz C5 Kdo bude mít zájem dovést náhradní díly na sraz,tak je tu možnost díly dovést. Zdeněk Tobolík (Bobo) www.automaxhulin.cz
Tlmič prestal tesniť - prepúšťa, t.j. tlak sa dostáva do prepadu. Možnosti sú nasledovné:
1. demontovať+rozobrať tlmič+skontrolovať stav chromovaných dielov na koróziu a na základe toho kúpiť v Citroene pretesňovaciu sadu (Postup rozobrania a pretesnenia nájdeš v rubrikách).
2. Alebo zohnať iný - použitý tlmič.
3. Ešte je možnosť kúpiť nový, ale myslím že vzhľadom k cene do tohto variantu nepôjdeš.
PS: neznášam slovo piestnica, preto používan tlmič.
Tlmič prestal tesniť - prepúšťa, t.j. tlak sa dostáva do prepadu. Možnosti sú nasledovné:
1. demontovať+rozobrať tlmič+skontrolovať stav chromovaných dielov na koróziu a na základe toho kúpiť v Citroene pretesňovaciu sadu (Postup rozobrania a pretesnenia nájdeš v rubrikách).
2. Alebo zohnať iný - použitý tlmič.
3. Ešte je možnosť kúpiť nový, ale myslím že vzhľadom k cene do tohto variantu nepôjdeš.
PS: neznášam slovo piestnica, preto používan tlmič.
Tlumič v tomto případku je naprosto, ale naprosto nespráně použité slovo . Tento díl nic netlumí, jen přenáší pohyb a pracuje jako píst - hydraulická pístnice ......
tadyk máš jednoduchý postup: .link.
Tlumič v tomto případku je naprosto, ale naprosto nespráně použité slovo . Tento díl nic netlumí, jen přenáší pohyb a pracuje jako píst - hydraulická pístnice ...... :-)
tadyk máš jednoduchý postup:
http://www.bxclub.cz/index.php?gal=2565531&kod=32&ids=$#%*$%^pc
Nepoznám škaredšie slovo, ako "pístnice". To už radšej pracovný valec.
PS: Na nevhodne zvolený výraz som ovšem v texte upozornil
Nepoznám škaredšie slovo, ako "pístnice". To už radšej pracovný valec.
PS: Na nevhodne zvolený výraz som ovšem v texte upozornil:-)