Dneska jsem vyměnil hydr.čerpadlo a začal mi blbnout posilovač řízení, vynechává nebo lépe řečeno šlape jen když sepne čerpadlo.Může tam být někde vzduch?
Dneska jsem vyměnil hydr.čerpadlo a začal mi blbnout posilovač řízení, vynechává nebo lépe řečeno šlape jen když sepne čerpadlo.Může tam být někde vzduch?
CITROËN Spirit Jste ochotný pomoci autokolegovi v nouzi zdarma nebo jenom za náklady?
Zaregistrujte se na CCCA. Společný projekt BX,C5,XM a citroën klubu. www.ccca.cz
No podla mna to moze byt vyduch alebo aj uvolnena spina. Skus odvzdusnit a uvidis.
No podla mna to moze byt vyduch alebo aj uvolnena spina. Skus odvzdusnit a uvidis.
Jestli si hýbal jen s čerpadlem a ničím jiným, viděl bych to na bordel nebo vzduch... Při otočení volantem musí čerpadlo začít hned tlakovat a plnit posilovač... Pokud to fungovalo předtím, tak teď musí taky...
Jestli si hýbal jen s čerpadlem a ničím jiným, viděl bych to na bordel nebo vzduch... Při otočení volantem musí čerpadlo začít hned tlakovat a plnit posilovač... Pokud to fungovalo předtím, tak teď musí taky... ;)
V to doufám taky, jinak chodí všechno.Ještě chvilku počkám, kdyžtak kouknu na kostku.
V to doufám taky, jinak chodí všechno.Ještě chvilku počkám, kdyžtak kouknu na kostku.