správně jestli ti vyskočí voda zchladiče tak máš podfouklý těsnění . tlaky jdou dochlazen hlava je mokrá a mastná..ten polec to bys poznal že to jde na 3 valce , To je taky pěknej hulán
správně jestli ti vyskočí voda zchladiče tak máš podfouklý těsnění . tlaky jdou dochlazen hlava je mokrá a mastná..ten polec to bys poznal že to jde na 3 valce , To je taky pěknej hulán
Tak jsem lidičky hodil auto do opravy, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Rozdělali to a řekli mi, že tesnění i ventili jsou v pořádku, tak vyměnili celej rozdělovač a stejně nic. Už mě napadá snad, že by to mohla bejt lambda sonda, ale že by dělala až takovejhle bordel?
Tak jsem lidičky hodil auto do opravy, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Rozdělali to a řekli mi, že tesnění i ventili jsou v pořádku, tak vyměnili celej rozdělovač a stejně nic. Už mě napadá snad, že by to mohla bejt lambda sonda, ale že by dělala až takovejhle bordel?
Já mám jednu doma v druhý garáži, ale jak je mráz, tak se mi nafoukne práh a nemůžu jí otevřit jen tak lehce, tak jestli má cenu se tam do ní dobývat, vís.Ale jinak díky
Já mám jednu doma v druhý garáži, ale jak je mráz, tak se mi nafoukne práh a nemůžu jí otevřit jen tak lehce, tak jestli má cenu se tam do ní dobývat, vís.Ale jinak díky
Lambda to na 100% nebude. Bila mlha z vyfuku = voda v motoru. Jinak jak ti tlaci palivove cerpadlo ? Co rozvody, kontrolovali jestli to neni posunute ?
Lambda to na 100% nebude. Bila mlha z vyfuku = voda v motoru. Jinak jak ti tlaci palivove cerpadlo ? Co rozvody, kontrolovali jestli to neni posunute ?
Čerpadlo tlačí v pohodě, snad.Jako je pravda, že auto nechytalo vždy na první pokus, ale otočil jsem klíčkem a hezky to navrčelo. Rozvody nevím jestli kontrolovali, ale jsou tam zhruba před 2lety měněny, a potom asi po pár měsících zkontrolovány a utaženy.Štve mě to, protože jsem zrovna nedávno dal dohromady cleou hydrauliku a to auto se mi prostě nechce dávat pryč
Čerpadlo tlačí v pohodě, snad.Jako je pravda, že auto nechytalo vždy na první pokus, ale otočil jsem klíčkem a hezky to navrčelo. Rozvody nevím jestli kontrolovali, ale jsou tam zhruba před 2lety měněny, a potom asi po pár měsících zkontrolovány a utaženy.Štve mě to, protože jsem zrovna nedávno dal dohromady cleou hydrauliku a to auto se mi prostě nechce dávat pryč:(:-((((
Tak mé auto prošlo dvěma servisama. V prvním si s tím vůbec nevěděli rady a ve druhém udělali nové těsnění pod hlavou, prošli to a zjistili že jsou moc utopené válce a motor by se musel znovu vyvložkovat. Vůbec nevím co to obnáší a kolik by to cca mohlo stát a jestli by to vůbec mělo cenu. Máte s tím někdo zkušenost?
Tak mé auto prošlo dvěma servisama. V prvním si s tím vůbec nevěděli rady a ve druhém udělali nové těsnění pod hlavou, prošli to a zjistili že jsou moc utopené válce a motor by se musel znovu vyvložkovat. Vůbec nevím co to obnáší a kolik by to cca mohlo stát a jestli by to vůbec mělo cenu. Máte s tím někdo zkušenost?:-((((