Když se mě podaří sehnat love,přijel bych.Auta mě stáli za posl.dobu hodně,tak musím šetřit..ale zkusím to.
Když se mě podaří sehnat love,přijel bych.Auta mě stáli za posl.dobu hodně,tak musím šetřit..ale zkusím to.
dalle, jak uz jsem psala, 11.1 slavim ja, pokusime se s tiefkem vyspat kocovinky LOL a dorazime, kdyz nasyslime na benzinek
dalle, jak uz jsem psala, 11.1 slavim ja, pokusime se s tiefkem vyspat kocovinky LOL a dorazime, kdyz nasyslime na benzinek ;-)
pokud mi do toho nic nevleze, taky bych mohl přijet, nejlépe když mě Kotík veme sebou
dám mu bůra na naftu ...
pokud mi do toho nic nevleze, taky bych mohl přijet, nejlépe když mě Kotík veme sebou :-D
dám mu bůra na naftu ...
doufám že bude, a pokud mám vás(BXClub) tak je to, jako bych měl druhou rodinu.
doufám že bude, a pokud mám vás(BXClub) tak je to, jako bych měl druhou rodinu.
ahoj jestli nevadí,že jsem se do klubu zaregistroval teprve nedávno,tak bych taky rád přijel a seznámil se s ostatními členy klubu.
ahoj jestli nevadí,že jsem se do klubu zaregistroval teprve nedávno,tak bych taky rád přijel a seznámil se s ostatními členy klubu.
Já bohužel nepřijedu, ale chci Ti tímto popřát alespoň hodně nej .......... k narozeninám.
Ať se Ti oslava vydaří.
Já bohužel nepřijedu, ale chci Ti tímto popřát alespoň hodně nej .......... k narozeninám.
Ať se Ti oslava vydaří.
Tak kdo už víte, že přijedete, dejte mi do pátku vědět. A díky za přání Simčo.
Tak kdo už víte, že přijedete, dejte mi do pátku vědět. A díky za přání Simčo.
Taky přeju víc štěstí do budoucna než si měl třeba do posavaď a snad bude líp.A je mi moc líto,že nebudu moct poblahopřát osobně. Tak se drž a užijte si to
Taky přeju víc štěstí do budoucna než si měl třeba do posavaď a snad bude líp.A je mi moc líto,že nebudu moct poblahopřát osobně. Tak se drž a užijte si to
dalle,doufám,že ste si to tam s těma třema užili.Mrzí mě,že sem to nestihl,ale víc jsme si řekli v telefonu.Tak písemně ještě jednou,drž se a hodně štěstí chlape.
dalle,doufám,že ste si to tam s těma třema užili.Mrzí mě,že sem to nestihl,ale víc jsme si řekli v telefonu.Tak písemně ještě jednou,drž se a hodně štěstí chlape.
Děkuju všem za přání, jinak oslava se vydařila, a byla fajn. Dorazili PaM, Bartali, žabák, rebel a reno.
Děkuju všem za přání, jinak oslava se vydařila, a byla fajn. Dorazili PaM, Bartali, žabák, rebel a reno.